Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!

Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΥΠΑΡΞΗ… Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ.
Σήμερα είσαστε αρκετοί στον αέρα, θα σας κάνω ένα πείραμα. Έχω ήδη τοποθετηθεί εγγράφως και υπογεγραμμένα και όλα μας τα χαρτιά είναι στον αέρα. Ακόμα και η διαδρομή μας! Αν γυρίσετε πολύ πίσω στα χρόνια, θα δείτε ότι από την πρώτη μέρα, σας τα έχω πει όλα. Σας έχω πει για τους κωδικούς και πραγματικά να τους ψάξετε να τους βρείτε. Θέλω εσείς τώρα, οι 15-20, τώρα, ή αύριο, σύμφωνα με το ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, έτσι όπως είναι δομημένο, με τις ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ κι αν υποθέσουμε ότι αύριο εσείς είσαστε κυβέρνηση και βάλτε κι όποιον άλλον θέλει μέσα σε αυτό, να βγάλετε έναν Νόμο σύμφωνα με το Αξιακό που έχω ήδη καταθέσει, γιατί έτσι θα βγαίνουν οι Νόμοι, με status και δεν θα τους βγάζει, όπως θέλει ο καθένας. Θα υπάρχει πλαίσιο πώς θα βγάζεις τους Νόμους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 Και ο Νόμος που θα βγάλεις αύριο, θα είναι η ίδια σου η Ϋπαρξη. Θα πρέπει ο Νόμος να έχει Αλήθεια, Λογική, Ισότητα, Αρμονία, Ανδρεία, Ισονομία, Ισοπολιτεία…Αν δεν τα έχει όλα αυτά, ο Νόμος που θα προτείνεις, δεν θα ψηφίζεται. Γιατί ο Πρόεδρος είναι θεματοφύλακας, κι ό,τι δεν είναι μέσα στις Αξίες και τις Αρχές, δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην Πολιτεία. Σας προκαλώ εσάς κι όποιον θέλει κι άλλους ακόμα: ΘΕΛΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΜΕ Η ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ…
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.
Βγάλτε έναν Νόμο, για παράδειγμα για τους Πακιστανούς! Ωραία!
Πώς θα βγάλεις με το Αξιακό μας Σύστημα Νόμο για να τσακίσεις τους Πακιστανούς; Δεν προβλέπεται! Δεν γίνεται! Δεν περνάει!
Ναι και από την άλλη, κανένας δεν μπορεί να εισβάλλει και να σκοτώσει και να κάνει κακό στην Πολιτεία μου. Το μεγάλο στοίχημα είναι αγαπητοί μου Συνέλληνες ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ! ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ! Μόνο με τον τρόπο που είναι στημένη!
Αν αύριο κάποιος πειράξει κάποιον στην Ελλήνων Πολιτεία, δεν είναι προσωπικό το θέμα. Η Πολιτεία τον τιμωρεί, ή τον διορθώνει, γιατί πείραξε την ίδια την Πολιτεία.
Μπορείτε να φανταστείτε αύριο ότι η αστυνομία θα είναι διαφορετική. Η αστυνομία θα είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια σου. Ο Πολίτης πληρώνει την ασφάλεια του. Μπορείτε να φανταστείτε αύριο ότι και αυτό θα γίνει, αν κάποιος σε κλέψει, σου σπάσει το τζάμι και μπει μέσα και σου πάρει τα πράγματα, η Πολιτεία θα σε αποζημειώνει. «τι σε κλέψαν παιδί μου;» «αυτά, αυτά αυτά,…» Θα μας αποδείξεις ότι σου έκλεψε αυτά, όχι να μας βάλεις μέσα 1.000.000. Αν πεις 1000000 πρέπει να το αποδείξεις! Ό,τι σου πήραν κι ό,τι ζημιά έχεις, η Πολιτεία, εφόσον πληρώνεις την ασφάλεια σου στην αστυνομία, σε πληρώνει! Αφού σε πληρώσει μετά, ψάχνει για τον κλέφτη για να τον σταυρώσει. Όπου τον πιάσει, του παίρνει ό,τι έχει και δεν έχει! Κι αν δεν έχει, δουλεύει τα επόμενα 20 χρόνια για να ξεχρεώσει, σε εργατικές φυλακές, μέχρι να εξοφλήσει την πράξη.
Πιστεύετε ότι θα έκλεβε κανείς στην Ελλάδα με ένα τέτοιο σύστημα; Θα υπήρχε κάποιος να κλέψει στην Ελλάδα; Γιατί η Πολιτεία αυτό είναι! Αφού πληρώνεις την ασφάλεια σου, πώς να γίνει;
Άρα, αντιλαμβάνεστε τι συστήματα θα μπουν αύριο; Δεν μπορεί ο κλέφτης να κλέψει, δεν θα υπάρχει κάποιος να κλέψει. Σε αυτή την Πολιτεία θέλουμε να ζήσουμε, έτσι την στρατηγοποιούμε να γίνει, εκεί θα την φτάσουμε και σε πολύ τεράστια επίπεδα. Και φυσικά, για ποιον λόγο να κλέψει; Θέλει τα δικά σου; Αφού σαν τα δικά σου έχει! Δουλειά θέλει; Θέλει να γίνει γιατρός; Γιατί; Του είπαμε να μην γίνει; Του είπαμε να μην γίνει χειρουργός, τραγουδιστής; Αν μπορείς γίνε, αν δεν μπορείς, δεν γίνεται! Άρα, είμαστε ίσοι, αλλά δεν είμαστε ίδιοι.
Στην Πολιτεία και η Παιδεία που θα αναπτυχθεί θα είναι τέτοια που δεν θα επιτρέπεται όλο αυτό το καθεστώς, αυτή η Αντινόηση, όλη αυτή η αηδία με κανέναν σεβασμό σε τίποτα, σε ιερό, σε όσιο, σε άνθρωπο, σε τίποτα!
Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που θέλω να σας αναφέρω, αλλά προσπαθώ να κονταίνω την συζήτηση και να γίνομαι, όσο πιο κατανοητός γίνεται.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ
Θέλω να τοποθετηθώ για τις Επικλήσεις!
Οι Επικλήσεις είναι πάρα πολύ σοβαρές, σε πάνε στην διαδικασία του να θυμηθείς και να ενεργοποιηθείς, γιατί είσαι με ομόνοους ανθρώπους. Θέλω να δώσετε προσοχή. Δεν ήταν ότι δεν είχα τι να κάνω και έγραψα τις Επικλήσεις. ‘Ολες οι Επικλήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι  με μια πολύ μεγάλη στρατηγική συνδεδεμένη για να γίνουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν στην γη μας, για τους Έλληνες, για την Ελλάδα μας.
Πρέπει να καταλάβετε ότι όλες, μα όλες οι θρησκείες έκτισαν πάνω στα δικά μας θέμελα του Ελληνισμού. Όλοι οι Ναοί είναι πάνω σε αρχαίους Ναούς, με τεράστιες δυνατότητες.
ΝΑΟΣ-ΝΟΜΟΣ
Ξέρετε, ο Ναός των Ελλήνων δεν έχει να κάνει με εκκλησία. Ο Ναός έχει να κάνει με εργαλείο, με μηχανισμό που σε συντονίζει. Ποτέ δεν έγινε καμία ψαλμωδία σε κανέναν Ναό. Ποτέ δεν έγινε αυτό το χάλι κι αυτός ο συμφερτός. Έχει τελείως διαφορετική  έννοια ο Ναός των Ελλήνων. Έχει να κάνει με το Ναός και Νόμος. Σίγουρα αυτά είναι ξεχασμένα στο παρελθόν, γιατί είναι σπασμένα, αλλοιωμένα και καπηλευμένα. Αυτά ξανάρχονται με πολύ δυναμική, γιατί εκεί υπάρχει ανάγκη.
Ουσιαστικά, ο τόπος μας κι ο πλανήτης μας είναι ζωντανός. Είναι μηχανισμός κι έχει πόρους και έχει ενέργεια και δεν γίνεται να την κόβουμε. Ο καιρός μας, οι άνθρωποι, αυτό που εισπράττουμε, τώρα είναι όλα κλειστά. Για αυτό θα δείτε οι σατανιστές, ο κάθε σκοτεινός πηγαίνει να εκτελέσει τις τελετές του στους Ναούς τους δικούς μας. Δεν πάει σε κανένα χωράφι, ή σε μυστικούς ή σε ενεργειακούς τόπους. Γιατί; Γιατί μόνο εκεί υπάρχει η δύναμη της ενέργειας, άσχετα αν την χρησιμοποιούν για καλό ή για κακό. Η ιστορία όμως είναι ότι η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΝΙΑ. Γιατί δεν πηγαίνουν σε έναν δικό τους χώρο να κάνουν; Ακόμα κι ο ναός του Σολομώντα έχει κτιστεί πάνω στον Ναό του Διός! Ακόμα και η Βαβέλ! Ποια Βαβέλ μωρέ; Ότι έκτισαν οι άνθρωποι μια πολυκατοικία για να φτάσουν τον θεό; Μα η Βαβέλ είναι η Βαβυλώνα! Η Βαβυλώνα ήταν δική μας πόλη και λεγόταν Βίβλος Δίας και η Βαβέλ που λένε αυτοί είναι μια τεράστια πυραμίδα με προοδευτικά επίπεδα και πάνω ήταν ο ναός του Διός! Άντε να μάθουμε την Αλήθεια, γιατί μας έχετε τρελάνει!
Πρέπει να καταλάβετε ότι οι Επικλήσεις είναι πολύ σοβαρές και με οπλικά συστήματα άμα το θέλετε σε ένα ενεργειακό πόλεμο τεράστιο με ενεργοποιημένους ανθρώπους που χθες δεν είχαμε και σήμερα έχουμε πάρα πολλούς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Ειδικά ο Όρκος-Νόμος είναι μια Επίκληση που πρέπει να διαβάζεται κάθε Σάββατο, γιατί αδειάζει ο κόσμος και είναι μια Επίκληση που η δύναμη της και η δυνατότητα της τρέχει με μηχανισμούς σε όλον τον πλανήτη και όπου χρειάζεται, καθαρίζει ενεργειακούς τόπους που τους έχουμε ανάγκη για τον πλανήτη και το ενεργειακό κομμάτι των Ανθρώπων.
Όπως και η Επίκληση του Ιάσονα που είναι πολύ συγκεκριμένη και ατομική. Διαβάστε την σπίτι σας. Πρέπει να γίνεται ένα με την Επίκληση, να καταλάβετε το κείμενο, να μπείτε στα λόγια. Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! ΠΗΡΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ! Είναι κωδικοί και τα λόγια της Επίκλησης πηγαίνουν και επιστρέφουν, ανάλογα που τα στέλνεις.
Έχει μεγάλη σημασία να  καταλάβετε τι είναι η Επίκληση. Είναι ένα τηλέφωνο! Δεν μπορείς να πάρεις στο σύμπαν τηλέφωνο! Έχει έναν άλλον κωδικό που δουλεύει κι είναι αυτός! Πρέπει να πεις τα συγκεκριμένα λόγια, με συγκεκριμένο τρόπο, στον συγκεκριμένο χρόνο, για εκείνο που χρειάζεται και για εκείνο που πρέπει να κάνεις. Ορίζεται λοιπόν, τι πρέπει να κάνεις και πότε πρέπει να το κάνεις και πότε πρέπει να κάνεις το κάθετι. Το έκανες και δεν έγινε; Ξέρετε, πόσοι ενεργοποιημένοι υπάρχουν; Ξέρετε, πόσοι άνθρωποι έρχονται στις Επικλήσεις και νιώθουν όλη αυτή την ενέργεια και καθαρίζουν από όλα αυτά τα εμφυτεύματα;
Θέλει πολύ προσοχή λοιπόν να διαβάζεται η Επίκληση από κάποιον που είναι μέσα στον κείμενο, να είναι μέσα στον λόγο. Ο ΛΟΓΟΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΥΠΑΡΞΗ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΟΝΟΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΚΑΙ Η ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.
Ας το καταλάβουμε αυτό και ας αφήσουμε την διαδικασία των Επικλήσεων, γιατί είναι κάτι πολύ προσωπικό και για αυτόν που το αντιλαμβάνεται. Να σας πω και κάτι: Αν αύριο πλήρωνα τον καθένα με 50 ευρώ και να μάζευα ένα εκατομμύριο κόσμο, δεν θα γινόταν η Επίκληση. Δεν θα ακουγόταν τίποτα. Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό είναι κομμάτι δικό σας. Είναι κομμάτι της ψυχής σας! Είναι κομμάτι του θέλω σας! Πρέπει να διαβάζετε πολύ σοβαρά, να είσαστε ενεργοποιημένοι και να φέρνετε κι άλλους, γιατί δεν ενεργοποιείσαι από την πρώτη μέρα, αλλά σιγά-σιγά. Μπαίνεις στην διαδικασία, νιώθεις τον λόγο, νιώθεις την ένταση, νιώθεις την ενέργεια, είσαι μαζί με τους άλλους ομόνοους συνέλληνες σου, είσαστε για τον ίδιον σκοπό. Καμία Επίκληση δεν έχει να κάνει με κάτι προσωπικό, έχει να κάνει με όλον τον πλανήτη, με όλον τον κόσμο, έχει να κάνει με όλους τους ανθρώπους, με Αρετή, με δύναμη της Αρετής γιατί έτσι λειτουργούν οι Θεοί σου, έτσι λειτουργείς κι εσύ. Δεν κάνεις Επίκληση και λες «στείλε μου το λαχείο!» ή «δώσε μου μια ωραία γυναίκα», αν είναι δυνατόν!
Είναι πολύ δομημένα τα λόγια που είναι μέσα και πολύ συγκεκριμένα και στην ώρα που γίνονται. Γιατί γίνεται τώρα ενεργειακά, γιατί κάνουν έτσι αυτοί; Γιατί θύμωσαν με τις Επικλήσεις; Ξέρετε γιατί;
Εδώ δεν σας κάνει εντύπωση; Πήγαμε στην Επίδαυρο και είχαν έρθει 300 ραβίνοι 6 ώρα το πρωί, ξημερώματα μαζί με τον George Sorros, αυτό το ζόμπι που όλοι με μπερδεύουν και με 2000 αστυνομικούς και διάβαζαν! Τι στο διάολο διάβαζαν μέσα στον δικό μου θέατρο; Ξέρετε ποια είναι η Επίδαυρος; Ασκληπιείο τεράστιο! Γιατί πήγαν εκεί και δεν πήγαν στο δικό τους; Σε όλους τους αρχαίους τόπους, πάνε και διαβάζουν τα ζώα! Να κλειδώσουν εμένα; Τις δικές μου ενέργειες; Και εμείς τι κάνουμε; Καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και ανάβουμε λαμπάδες στον Άγιο Κυπριανό. Προσευχόμαστε στις παντόφλες του Παΐσιου! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΑ! Αυτά είχα να πω!


https://www.youtube.com/watch?v=6KUoo_ljKmk&feature=emb_logo

Δεν υπάρχουν σχόλια